Bejelentés


Tevék léptette ONE KATE MUCH COME


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mi is az a datolya? Hát az amin a tevék naphosszatt legelnek.Veszekednek rajta, egmást a földbe tiporják érte, de mi mégis mindent megteszünk érte. Ennek oka az hogyha ínyenc falatot szeretnénk enni nem jutunk hozzá ingyen, vagy kedvesünket kellemes meglepivel óhajtjuk meglepni. Azonban van ennek egy másik megfogalmazása is:
A Közel-Kelet ősi kultúrnövénye, melyről már az időszámításunk előtti Mezopotámiából is maradtak fenn ábrázolások. Természetesen a Biblia is foglalkozik a gyümölccsel. A zsidó népnél az igazságosság, az őszinteség és a szépség fogalma kapcsolódik hozzá. Virágvasárnapokon a keresztények pálmaággal emlékeznek Jézus jeruzsálemi bevonulására. Jerikó, az emberiség egyik első virágzó kultúrája, a datolyapálmák városa volt. A datolya korán eljutott Afrikába, Amerikába, de Európában kizárólag Spanyolországban beszélhetünk számottevő datolyjatermelésről.


Képgaléria


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!